Over ons

Fransemarkt.nl is het zakelijke blog over Frankrijk, geschreven door kenners van en professionals in de Franse markt. Franse markt is hét platform waarbij op innovatieve wijze kennisoverdracht plaatsvindt op het gebied van up-to-date ontwikkelingen op de Franse markt geschreven vanuit een zakelijke context.

De blogs op Fransemarkt worden geschreven door enthousiaste professionals in de zakelijke Franse markt die graag hun passie delen over Frankrijk. Onze bloggers community is opgebouwd uit Nederlanders die in Frankrijk werken of Nederlanders die binnen hun functie in Nederland veel met Frankrijk werken. De blogs zijn gericht op mensen die vanuit een zakelijk oogpunt met Frankrijk of de Franse taal te maken hebben of hier interesse in hebben.

France-Compagnie
Fransemarkt is onderdeel van France-Compagnie, een adviesbureau voor Nederlandse bedrijven die de Franse markt willen veroveren. France-Compagnie ondersteunt bedrijven door o.a. vertaaldiensten, marktonderzoek of volledige marketingcampagnes uit te voeren en kan tevens fungeren als wederverkoper voor uw diensten of producten. Naast Fransemarkt beheert France-Compagnie ook de website France-Personnel, het vacaturesite voor Franstalig personeel.

Blogger worden?
Het blog wordt op dit moment beheerd door Cécile Derks.  Het blog bestaat niet zonder de artikelen die er maandelijks verschijnen. De verhalen komen uit onze community: cases en vraagstukken van experts die zich er dagelijks mee bezig houden en werkzaam zijn in of met Frankrijk. Daarom is Fransemarkt.nl altijd op zoek naar interessante bloggers die willen schrijven over aspecten van de Franse zakelijke markt.

Ben jij een enthousiaste schrijver, heb je een passie voor Frankrijk en wil je graag je kennis over Frankrijk delen, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier! of neem contact met ons op:

France-Compagnie / Fransemarkt.nl
Richard Otten / Cécile Derks
info@france-compagnie.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *