Binnenkort Picnic auto’s in Frankrijk?

Bron: RTL nieuws

RTL nieuws melde al eind september dat topman Michiel Muller dacht aan een uitbreiding naar andere landen zoals Spanje, Polen, het VK en Frankrijk. Nu lijken er toch signalen te zijn dat Picnic in Frankrijk binnenkort actief wil worden.

Op dit moment bezorgt het bedrijf alleen nog in Nederland en een aantal Duitse steden boodschappen. Maar op de website van Picnic staan verschillende vacatures waar om Franssprekende kandidaten worden gevraagd. Zo zoeken ze een content creator & business delevoper die vloeiend frans spreek. Picnic wil iemand die een creatief mastermind is in het ontwerpen van content en een ster is in het maximaliseren van de betrokkenheid via campagnes en evenementen. Picnic zoekt ook iemand voor het functie talent recruiter die er waarschijnlijk voor gaat zorgen dat de beste van de beste aangenomen worden om de klanten in Frankrijk te bedienen. Tevens zoeken ze ook nog een business analist en een recruitment stagiair. Het valt op dat al deze vacatures als locatie Hauts-de-France hebben. Dit is wel een duidelijk signaal dat Picnic er serieus over nadenkt om in Frankrijk te beginnen met de boodschappen bezorgdienst. Maar topman Michiel Muller wil nog niet zeggen dat ze daadwerkelijk naar Frankrijk gaan. Muller zegt “ Als je ergens begint, dan is dat niet morgen geregeld, je moet je verdiepen in een land”.  Muller laat weten dat de komende maanden een beslissing gaan nemen.

Geïnteresseerd in een van de vacatures? Neem dan een kijkje op https://join.picnic.app/jobs. En wie weet help jij Picnic Frankrijk te veroveren.

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/economie/bedrijven/artikel/5209042/picnic-groei-frankrijk-michiel-muller


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie