Over ons

Fransemarkt.nl is de zakelijke blog over Frankrijk geschreven door kenners van en professionals in de Franse markt. Fransemarkt is hét platform waarbij op innovatieve wijze kennisoverdracht plaatsvindt op het gebied van up-to-date ontwikkelingen op de Franse markt – of het nou gaat om ondernemerschap, algemeen nieuws of bijzondere gebeurtenissen in de bedrijfswereld. 

De blogs op Fransemarkt worden geschreven door enthousiaste professionals in de zakelijke Franse markt die graag hun passie delen over Frankrijk. Onze bloggers community is opgebouwd uit Nederlanders die in Frankrijk werken of Nederlanders die binnen hun functie in Nederland veel met Frankrijk werken. De blogs zijn gericht op mensen die vanuit een zakelijk oogpunt met Frankrijk of de Franse taal te maken hebben of hier interesse in hebben.

France-Compagnie
Fransemarkt is onderdeel van France-Compagnie, een adviesbureau voor Nederlandse bedrijven die de Franse markt willen veroveren. Samen zetten we de eerste stappen in het internationalisatieproces en maken we de strategische en juridische aspecten op orde. France-Compagnie ondersteunt bedrijven door o.a. vertaaldiensten, marktonderzoek of volledige marketingcampagnes uit te voeren en kan tevens fungeren als bemiddelaar. Naast Fransemarkt beheert France-Compagnie ook de website France-Personnel, dé vacaturesite voor Franstalig personeel.

Blogger worden?
Fransemarkt wordt op dit moment beheerd door Roxanne van Deursen en Vera Bullee. De blog bestaat niet zonder de artikelen die er regelmatig verschijnen en de gepassioneerde bloggers die ze schrijven. De verhalen komen uit onze community: cases en vraagstukken van experts die zich er dagelijks mee bezig houden en werkzaam zijn in of met Frankrijk. Daarom is Fransemarkt.nl altijd op zoek naar professionals die willen schrijven over verscheidene aspecten van de Franse zakelijke markt!

Ben jij een enthousiaste schrijver, heb je een passie voor Frankrijk en wil je graag je kennis over de Franse markt en bedrijfswereld delen, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier! Of via:

France-Compagnie / Fransemarkt.nl
Richard Otten / Cécile Derks / Roxanne van Deursen / Vera Bullee
info@france-compagnie.nl

Persberichten
Heeft u een belangrijk nieuws over de Franse markt en Frankrijk en wilt u de redactie informeren? Mail dan uw informatie naar info@france-compagnie.nl.

Wij verzoeken bedrijven en organisaties die actief zijn op de Franse markt ons toe te voegen aan hun medialijst.