Fransemarkt.nl

Passie voor Frankrijk

Over ons

Fransemarkt.nl is een platform dat zich richt op het verbinden van Nederlandse ondernemers met de Franse markt. We schrijven over het belangrijkste nieuws uit de zakelijke markt, interessante cultuurverschillen en handige tips en informatie over ondernemen en zakendoen in Frankrijk.

Onderdeel van France-Compagnie, schrijft een team van ondernemers en experts met een passie voor Frankrijk over alles dat met de Franse markt te maken heeft. Dat is namelijk wat we bij France-Compagnie doen: bedrijven helpen succesvol zaken te doen op de Franse markt. Met strategische begeleiding, online marketing en juridisch advies zorgen we ervoor dat onze cliënten snel kunnen groeien in Frankrijk.

France-Personnel, dochterbedrijf van France-Compagnie, helpt deze bedrijven in contact te komen met Franssprekend personeel. Op zoek naar een uitdaging in Frankrijk? Of liever je kennis van Franse taal en cultuur inzetten tijdens een uitdagende vacature op Nederlandse bodem? Bekijk het aanbod op France-Personnel.nl.

Blogger worden?

Blogger worden op Fransemarkt.nl? Dat kan! Wij schrijven over zakelijk nieuws uit de Franse markt, zakendoen in Frankrijk en Franse taal en cultuur.

Zakendoen in en mét Frankrijk: een vak apart

Roxanne van deursen - France-Compagnie