BuddyBites wil Frankrijk en Wallonië veroveren

Charlotte Coene & Mattijs Brandt © BuddyBites

BuddyBites is een startup die gepersonaliseerde hondenvoeding produceert en aan huis levert in Vlaanderen en Nederland. Mede door corona heeft het bedrijf een snelle groei gemaakt en wilt nu uitbreiden naar Frankrijk en Wallonië.

BuddyBites levert elke maand een paar duizend pakketten met gepersonaliseerde hondenvoeding af bij hun klanten in Nederland en Vlaanderen. De corona crisis heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf in een snel trein kon groeien. Franstalige hondenbaasjes kregen grote interesse in het bedrijf wat hun heeft doen besloten om de service ook in Frankrijk en Wallonië aan te gaan beiden. De mogelijkheden om uit te verbeiden met extra gezonde en natuurlijke snacks voor honden wordt nog afgewogen.

Hoe werkt dat gepersonaliseerde voedsel ? BuddyBites stelt op basis van tien vragen een online hondenpaspoort op. Doormiddel van dit paspoort geven zij een voedingsadvies voor elke hond. BuddyBites selecteert de juiste ingrediënten om de hondenvoeding te maken, vervolgens worden de brokjes netjes aan huis afgeleverd. “Baasjes weten vaak niet welke voeding ze voor hun hond moeten kopen”, vertelt medeoprichter Mattijs Brandt. “BuddyBites brengt hier verandering in. Op basis van fysieke parameters van je hond, wordt de gepersonaliseerde voeding samengesteld voor jouw hond. Zo heb je steeds de juiste kwalitatieve voeding in de juiste hoeveelheid in huis.” Volgens BuddyBites ziet 87% van de klanten een zichtbare verbetering in de gezondheid van hun hond.

Bron: retail detail


door

Tags:

Reacties

Geef een reactie