Gaat het Omoda deze keer wel lukken?

Omoda breidt uit naar Frankrijk met een webshop in Frankrijk. Het is niet de eerste keer dat Omoda de Franse markt betreedt. Het Nederlandse schoenenmerk, was van 2012 tot 2015 ook al actief in het land.

“Op dat moment hadden we niet de juiste ervaring en mankracht in huis voor het Franse avontuur”, zegt Jill Boonstra, International Growth Manager. “Na 2015 zijn we gaan optimaliseren en bovenal leren, waardoor we onze andere buitenlandse webshops nu beter onder controle hebben en klaar zijn voor een nieuwe start in Frankrijk.”  

Vorige jaar opende Omoda al een webshop in Denemarken. Frankrijk was daarna een voor de hand liggende keuze, stel Boonstra. Het was intern al snel duidelijk dat het land van de modestad Parijs de volgende halte was. De International Growth Manager spreekt van een ‘ontzettend interessante markt’, niet alleen omdat mode er een belangrijke rol speelt. “Vanwege de grootte is het een perfect testland voor verschillende onlinemarketing-activiteiten.” De aankomende tijd wil Omoda hun webshops in België, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Frankrijk de ruimte geven om te groeien naar een volgend stadium.

Bron:https://retailtrends.nl/news/63356/omoda-waagt-opnieuw-sprong-naar-frankrijk


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie