Grenzelooswerk.nl breidt uit naar Frankrijk

Logo Yobbers via Yobbers.com

Het online platform Grenzelooswerk.nl wil uitbreiden naar Frankrijk. “Op dit moment staan een aantal bestaande projecten stil”, zegt ondernemer Casper Lemmen. Door een uitbreiding naar Frankrijk te maken wil hij de klappen die hij incasseert door de Coronacrisis beter op kunnen vangen. Grenzelooswerk matcht veelal jonge mensen aan een tijdelijke baan in het buitenland. Ze komen bijvoorbeeld terecht op een callcenter van een grote multinational die gevestigd is in bijvoorbeeld Lissabon.

Het bedrijf uit Leeuwarden is inmiddels internationaal verder gegaan onder de naam Yobbers. Yobbers geeft drukt onze internationale ambities uit en geeft meer een communitygevoel. Het bedrijf werd in 2015 door Casper Lemmen en Rémon Wobbema opgezet met de naam Grenzelooswerk en richtte zich toen vooral op Nederlanders die wel trek hadden in een baan in een ander land. Die naam dekte niet meer de lading nu het bedrijf in meerdere landen actief is. Eerder ging Grenzelooswerk al de Duitse markt op en openden zij een kantoor in Spanje, Valencia. Vooralsnog zijn er geen plannen om een kantoor in Frankrijk te openen.

Franse markt

De eerste sollicitaties zijn inmiddels al binnen stelt eigenaar Casper Lemmen. Ook zijn de eerste Franse opdrachtgevers getekend, alleen kan hij daar nog niets over zeggen. Grenzelooswerk heeft op dit moment nog weinig tot geen concurrentie op de Franse markt. Hij hoopt door het toevoegen van de Franse taak dit jaar toch nog een wat positiever jaar te kunnen afsluiten. Door de Coronacrisis heeft het bedrijf natuurlijk terugloop gehad in de omzet.

Mochten er internationaal weer lockdowns aankomen, dan voorziet Lemmen voorlopig weinig problemen voor zijn bedrijf. ‘Bij code rood mogen er bijvoorbeeld geen toeristen meer binnenkomen in een land, maar het werkverkeer mag gewoon door blijven gaan. Het wordt wel iets ingewikkelder, omdat je als werknemer bepaalde testen moet laten afnemen die aan de juiste eisen voldoen. Wij proberen onze mensen vroegtijdig in te lichten, zodat ze weten wat ze te kunnen verwachten.’

Meer informatie vind je op www.yobbers.nl of www.grenzelooswerk.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie