Advertentie: Lex and the City

Lex and the City, voor leuke events in Parijs

Wat is er mooier dan om langs de Seine te slenteren? Nou, langs de Seine skaten natuurlijk! Lex van Buuren van Lexandthecity.nl is sinds 1998 Nederlander in Parijs en ooit begonnen met het organiseren van Skate-events voor Nederlanders in Parijs. Gewoon lekker met je rolschaten, skates of anderzijds rollen door de stad. Naast skate-events organiseert Lex and the City inmiddels ook fietsuitjes, steptours, uitjes op snowblades en kan je Lex ook bellen voor personeelsfeestjes, familieweekenden of bedrijfsuitjes. Tenministe, als je niet voor iets middle-of-the-road gaat. Bij Lex weet je zeker dat het een unieke ervaring gaat worden.

Wanneer je een skate-tocht afneemt, zal je Parijs eens op een hele andere manier leren kennen, waarbij  je de onontdekte plekken van groot Parijs leert kennen, en dat allemaal op je Skates. We laten Lex zelf aan het woord over wat je zoal meemaakt. “Maak eens een uitstap (wandelingetje of fietstochtje of skatetochtje) langs de nieuwe Seine boulevard “Les Berges”.  Met uitzicht op een aantal Parijse highlights zoals Le Grand Palais, Musée d’Orsay en het Louvre. Op de kade zelf bevinden zich een aantal nieuwe, hippe items zoals kleine ZEN huisjes (‘zzz’) die je voor 1,5 uur gratis kunt gebruiken.:)

(Verwarmde) terrasjes zijn er ook; dat is echt nieuw langs de Seine. (Ik raad “Rosa” aan.) 3 betrekkelijk nieuwe gezellige plekken aan de Seine. Zie ook deze leuke website over Parijs in het Nederlands: Openbare toiletten zijn ook aanwezig; evenals Vélib witte huurfietsen. der de brug kun je je phone via Bluetooth aansluiten op de stereo-installatie van de brug en je muziek schalt langs de kade van de Seine.

Fietsen, wandelen of inline skaten langs de Seine, daarna terrasje :)

Kortom: dit had Parijs nodig: een coole plek waar je je lekker kunt inspannen om daarna fijn te mogen ONTspannen. 🙂 Ook een prima plek voor een teambuilding arrangement; vraag ons.

Iedereen wordt er blijer van, en Parijs wordt er groener van. Even wat leuke groene ijkpunten op een rij:

  • 1998: Pari Roller, de bekendste nightskate ter wereld, krijgt officiële status
  • 2000: (geloof ik) start Berges de Seine (zondag)
  • 2007: Vélib witte fietsenplan
  • 2011: veel straten met éénrichtingsverkeer nu wel toegankelijk voor fietsers; met name paradijselijk in de Marais.
  • Lente 2013: Seine Boulevard (Rive Gauche) geopend
  • Zomer 2013: République wordt vriendelijk en fijn plein
  • Zomer 2015: alles is nog fietsvriendelijker geworden! Zeker leuk voor Nederlanders

Kortom: zoek je een leuke event als bedrijfsfeest, familieuitje of zomaar om van Parijs te genieten? Check dan de website van Lex en benader hem voor de mogelijkheden bij Lexandthecity.nl


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie