Bezoek het tiende Crossborder Event in Utrecht mét korting!

Verleg je grenzen als ondernemer naar het buitenland

Op 19 september 2023 vindt de tiende editie van het Crossborder Event plaats in het bruisende hart van Nederland: Utrecht. Dit evenement is dé ontmoetingsplek voor ondernemers in de e-commerce die actief zijn in het buitenland.

Tijdens dit grensoverschrijdende evenement delen succesvolle online retailers hun waardevolle kennis en ervaringen over zakendoen over de grens. De sessies zijn interactief en bieden jou de kans om antwoord te krijgen op jouw vragen.

Voor wie is het evenement bestemd?

Het Crossborder Event is speciaal bedoeld voor bedrijven die hun afzetmarkt willen vergroten buiten Nederland. De mogelijkheden van internationale expansie zijn eindeloos, maar ze brengen ook tal van vragen en uitdagingen met zich mee.

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of pas de eerste stappen in de wereld van internationaal zakendoen zet, dit evenement biedt voor elk niveau waardevolle inzichten. Stel je vragen aan de experts tijdens de sessies die het meest relevant zijn voor jouw situatie.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het Crossborder Event kun je veel kennis opdoen door te luisteren naar ervaringsdeskundigen, door te praten met andere bezoekers en door nieuwe contacten te leggen.

Leer bijvoorbeeld hoe je slim gebruik kunt maken van internationale marketplaces om je producten en diensten wereldwijd aan te bieden. Of ontdek de essentiële succesfactoren die van toepassing zijn op zowel B2B als B2C gebied in het buitenland, rekening houdend met cultuurverschillen en lokale verwachtingen.

Een van de hoogtepunten van de dag is de bekendmaking van de Crossborder Top 30, dé lijst van internationale snelgroeiers.

Toegang met korting?

Ja! Lezers van Fransemarkt.nl krijgen een exclusieve kortingscode waarmee je maar liefst 75 euro bespaart op je toegangsticket. Bestel je kaart hier en gebruik de code CBEVENT2023 bij het afrekenen.

Op weg naar Frankrijk met France-Compagnie

Ben je op zoek naar een partner die je op weg helpt in Frankrijk? Denk dan aan France-Compagnie. Hoewel fysiek niet aanwezig tijdens deze editie, is het de ideale reisgenoot als je de Franse markt wilt betreden. Als exclusieve mediapartner biedt France-Compagnie ondersteuning bij het ontwikkelen van jouw strategie, het uitvoeren van marktonderzoek, het opzetten van effectieve marketingcampagnes en het verzorgen van doeltreffende Franse communicatie. 

Dit tiende Crossborder Event is de ultieme kans om te leren van succesvolle ondernemingen en om je netwerk uit te breiden. Mis het niet en reserveer nu je plek voor 19 september 2023 in Utrecht. Bekijk hier het volledige programma.

Bronnen

Reacties

Geef een reactie