HEMA breidt verder uit in Frankrijk

HEMA verovert gestaag Frankrijk. De winkelketen opent drie nieuwe filialen in Marseille. Dit brengt het totaal aantal Franse vestigingen van HEMA op 31. “De reacties van Franse klanten zijn tot nu toe erg positief”, aldus HEMA topman Ronald van Zetten. “Het blijft dan ook niet bij 31 vestigingen, maar we streven naar meer locaties in Frankrijk.

Hoe het begon

De HEMA. Het zal u niet ontgaan zijn als u wel eens gereisd heeft via Gare Du Nord. Heb je net een paar uur in de Thalys gezeten om Nederland te ontvluchten, kom je nog de HEMA tegen! Wat leek op een vreemde zet, is inmiddels toch veranderd in een vrij succesvolle marktstrategie. Na meerdere vestigingen in Parijs, maar ook in Bordeaux, Rouen en Lille, is het aantal winkels al gestegen tot 31. De HEMA wil Frankrijk veroveren. Nog niet met de rookworst, maar ook dat sluiten we niet uit op termijn.

‘EMA

Het leuke is natuurlijk dat Fransen de ‘H’ niet goed kunnen uitspreken. Ze komen dus niet verder dan ‘EMA. Daar moeten we wat aan doen, dachten de slimme marketeers bij de HEMA. Zie daar het resultaat van een leuke marketing actie. Laat Fransen op een filmpje ‘HEMA’ zeggen en ze ontvangen 5 euro korting.Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie