Doe mee aan de Trophées du Commerce France Pays-Bas 2017

Heb jij een Frans-Nederlandse onderneming?

Dan is dit artikel wellicht interessant voor jou! De Franse Kamer van Koophandel (CCI France Pays-Bas) organiseert voor de zesde keer op rij het prestigieuze evenement les Trophées du Commerce France Pays-Bas. De Trophées du Commerce ofwel Business Awards worden uitgereikt tijdens een gala-avond op 19 juni 2017 in het Sofitel Legend Hotel The Grand in Amsterdam.

Wat houdt dit evenement in?  De Trophées du Commerce belonen ondernemingen die de dynamische Frans-Nederlandse uitwisseling met hun prestaties illustreren.  Zo benadrukt deze prijzenceremonie de economische en commerciële relatie tussen Nederland en Frankrijk en zet de beste voorbeelden daarvan in de schijnwerpers. Geef jouw eigen onderneming op en ding mee naar een van de 4 Awards!
logo cci
Wat valt er precies te winnen? De Trophées du Commerce zijn ingedeeld in 4 categorieën. Je kan dus meedingen naar een van onderstaande 4 Awards:

  • De Business Development Frankrijk-Nederland Award
  • De Business Development Nederland-Frankrijk Award
    Deze twee prijzen worden toegekend aan Franse of Nederlandse ondernemingen die een succesvolle bijdrage hebben geleverd voor de Frans-Nederlandse handelsbetrekkingen.
  • De Innovatie Award
    Prijs die wordt toegekend aan een Franse of Nederlandse onderneming die dankzij een technologische innovatie heeft bijgedragen aan de commerciële ontwikkeling tussen Frankrijk en Nederland.
  • De Ondernemers Award
    Prijs die wordt toegekend aan een Franse ondernemer in Nederland die, dankzij zijn of haar succes, een inspiratiebron is voor de zakenwereld.
De laureaten van 2016 kregen hun prijs uit handen van Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen.

Waarom meedoen?

Allereerst, deelname is geheel gratis. Ten tweede, het evenement biedt de mogelijkheid om jouw zichtbaarheid binnen de Frans-Nederlandse zakenwereld te vergroten.

De juryvoorzitter is de Ambassadeur van Frankrijk in Nederland. De jury bestaat uit CEO’s van grote Franse en Nederlandse bedrijven in Nederland. De winnaars worden na de ceremonie bekendgemaakt in de pers en het netwerk van de Franse Kamer van Koophandel (200 Frans-Nederlandse bedrijven).

De uiterlijke inschrijfdatum is 1 mei 2017.

Het inschrijfformulier en verder info vind je hier.

Reacties

Geef een reactie