Blendle wil ook naar Frankrijk

blendle-heeft-ruim-100000-gebruikers
Bron: Blendle.com

Nóg een ondernemer die naar Frankrijk wilt uitbreiden. Blendle, de online kiosk die tijdschrift- en nieuwsartikelen los verkoopt, heeft inmiddels meer dan 500 duizend geregistreerde klanten. Afgelopen week werd bekend dat ze in ieder geval gaan uitbreiden naar Amerika, maar Frankrijk staat ook op de lijst.

Blendle bestaat pas net een jaar en heeft zich nu al gericht op internationale uitbreiding. Naast Amerika zouden ze ook graag hun diensten willen aanbieden in Frankrijk, echter doen ze dit nog niet zonder medewerking van de twee grootste kranten in Frankrijk, namelijk Le Figaro en Le Monde.

De Franse markt moet dus nog even wachten op de online kiosk van Blendle. Bovendien is er ook al sprake van lokale initiatieven. Zo zijn Jolstore en Onemoretab al in 2014 opgericht. Ook op deze platformen kan je artikels kopen in plaats van de hele krant te lezen.

Toch blijkt vaak dat de grootste en eerste partij die met de meest vooraanstaande kranten een deal heeft gesloten, uiteindelijk de markt voor zich wint. Het is dus zaak voor Blendle om snel te zorgen dat ze met  Le Figaro en Le Monde een deal kunnen sluiten.

 


Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

Geef een reactie