Even leven als God in Frankrijk: De Franse Dagen

Het voorjaarsevenement waar de echte liefhebbers van Frankrijk hun hart kunnen ophalen, in de tuinen van Kasteel Groeneveld in Baarnd vindt dit jaar plaats op 28 en 29 mei. Tijdens De Franse Dagen, georganiseerd door de magazines En Route, Côte & Provence en Maison en France, beleeft en ervaar je La Douce France in eigen land! 

Het evenement biedt een uitgebreid muziekprogramma in de prachtige tuin van Kasteel Groeneveld. Artiesten met een frans repertoire, waaronder finalisten van het gerenommeerde Concours de la Chanson, treden er op: Pétinot, Marie Chaplet, Les Tigresses Rouges en Les Cornichons. En onder het genot van echte Franse muziek, struin je tijdens de Franse Dagen langs verscheidende kramen van het evenement.

Al struinend over de ‘Marché de France’ tref je authentieke Franse streekproducten, brocante en meer van Franse origine. Proef de bijzondere wijnen en champagnes, beleef de diverse presentaties over La Douce France, waaronder die van verschillende auteurs, zoals Hendrickje Spoor van ‘Frankrijk,  een liefdesgeschiedenis’, maak kennis met nieuwe adresjes voor een vakantie in Frankrijk, en droom weg bij het aanbod van huizen in Frankrijk.

Professionals en liefhebbers kunnen zich tevens bekwamen in Pétanque ( onder de Nederlanders beter bekend als Jeu de Boules) met een officieel toernooi op de Place Petanque. Zondag is de grote dag met de Franse Basset hondjes die dan van de partij zijn voor een demonstratie en eindigt eveneens een toertocht van Franse klassiekers op De Franse Dagen.

Praktische informatie
Mocht je al toe zijn aan het echte Franse gevoel, bestel dan hier vast je kaartjes en kom zaterdag en zondag genieten van een glas Franse wijn of Champagne als God in Frankrijk, pardon, Baarn! De Franse Dagen vinden plaats op 28 en 29 mei op Kasteel Groenveld (Baarn) van 11.00 uur tot 17.00 uur. Entreeprijs is € 12,50 of € 10,- in de online voorverkoop.

Reacties

Geef een reactie