Knapzak genomineerd voor de Business Awards 2023

Elk jaar organiseert de Franse Kamer van Koophandel in Nederland de Business Awards. Een evenement om Nederlandse en Franse handelsbetrekkingen te belonen voor hun initiatieven om de onderlinge banden tussen beide landen te versterken. Bedrijven worden dit jaar onderverdeeld in vijf categorieën:

  • Business Development NL-FR
  • Business Development FR-NL
  • Tech
  • CSR
  • Franse startups in Nederland.

Wij zijn verheugd te vertellen dat één van onze partners is genomineerd in de categorie Business Development NL-FR, namelijk Knapzak!

Wie is Knapzak?

Knapzak is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in afvalsorteersystemen. Het bedrijf promoot afvalscheiding voor een duurzamere wereld en helpt daarmee bedrijven duurzamer te worden door hun afval te sorteren. In hun assortiment vind je meerdere vormen van afvalscheidingsbakken.

Voor campings en recreatieparken blijft het vaak nog een opgave om afval juist te sorteren. Een deel van de toeristen denkt niet na over sorteren, of is niet gewend dit te doen in hun thuisland. Dit is precies waarom Knapzak de MAN-serie afvalbakken heeft ontwikkeld. De MAN-afvalbakken zijn leuke, overzichtelijke sorteerbakken die het makkelijk maken om te begrijpen waar het afval naartoe gaat. Ze hebben grote zakken en waar een groot volume afval in kan. Deze variant van Knapzak zijn een ideale oplossing voor campings en recreatieparken.

Knapzak producten:

De MAN-serie bestaat uit verschillende bakken:

  • PETman, een flesvormige bak
  • CANman, een blikvormige bak
  • CUPman, een bak in de vorm van een beker
  • Trashman, een gepersonaliseerde afvalbak voor restafval.

Het doel van deze producten is enerzijds om afvalscheiding aantrekkelijk en interessant te maken voor jong en oud. Anderzijds om afvallocaties gemakkelijk te herkennen op campings, bioscopen, festivals en andere drukbezochte plaatsen.

Knapzak produceert en levert ook standaard afvalsorteerbakhouders. Deze houders variëren van 60 tot 2500-liter afvalzakken. Het aanbod varieert daarnaast met bijvoorbeeld wand- en containerhouders, tot zelfs vrachtwagenhouders. Zo is er voor ieder wat wils!

Ontdek ook de Waste Watcher. Een grijze bak verkrijgbaar in drie verschillende maten: 60, 87 of 121 liter die het afval van jouw keuze verzamelt. Je kiest zelf de deksel en bijbehorende informatie waarop staat welk afval je erin kwijt kunt. Optioneel kun je meerdere bakken aan elkaar koppelen om een afvalstation op te zetten. Deze combinatie is een uitkomst voor campings, restaurants en recreatieparken waar gebruikers verschillende soorten afval zullen hebben.

Onze samenwerking met Knapzak

Door haar grote succes in de Benelux, wilde Knapzak graag verder uitbreiden in Frankrijk. De aanleiding? Een grote interesse voor de producten! France-Personnel verzorgde de werving voor nieuw personeel en France-Compagnie zorgde voor een Franstalige website.

Een award winnen binnen de categorie Business Development NL-FR zal Knapzak meer zichtbaarheid geven in Europa. De jury bestaat namelijk uit de Franse Ambassade, Business France en CEO’s van grote bedrijven.

Wij feliciteren Knapzak Benelux met deze nominatie en wensen op een mooie afloop tijdens de Business Awards 2023.A bientôt,

Victor Ostwinkel

Bronen:

Business Awards 2023 (frans)

Knapzak franse kamer van koophandel

KnapzakGeplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie