NIEUW: Een Franse Vakantiebeurs in hartje Amsterdam

De Franse VakantieDagen

De Franse VakantieDagen

Op 27 en 28 februari is de Amsterdamse Zuiderkerk het decor voor De Franse VakantieDagen, een nieuwe en exclusief Franse vakantiebeurs. Tijdens dit weekend presenteren diverse eigenaren van Franse en Nederlandse chambres d’hôtes, campings, domaines en andere reisorganisaties hun aanbod voor een onvergetelijke vakantie in La douce France.

Daarnaast zijn er diverse presentaties, kunnen de bezoekers genieten van livemuziek met o.a. Britta Maria, Camadou en YvettaParis, een spelletje Petanque spelen op het centrale Franse terras, en veel meer.

Frankrijk Vakantieland

Ieder jaar weer trekken vele Nederlandse toeristen naar het zuiden waar zij in Frankrijk hun vakantie zullen doorbrengen. Hier zullen zij verblijven op een van de vele campings of in een Chambre D’Hôte, Gîte of hotel. Tijdens de Franse VakantieDagen kan je als liefhebber van Frankrijk als vakantieland je hart ophalen en inspiratie op doen voor de komende vakantie. de Franse VakantieDagen bieden vooral ruimte aan kleinere organisaties en Nederlanders die naar Frankrijk verhuisd zijn. Vaak zorgt dit voor unieke presentaties van regio’s en departementen met informatie over uitstapjes waar je zo 1,2,3 niet aan zult denken.

Frans Amsterdam

In samenwerking met diverse ‘Franse’ adresjes in Amsterdam is bovendien een extern programma samengesteld om van het bezoek aan de beurs een heerlijk ‘vakantiedagje’ Amsterdam te maken. Bezoekers ontvangen daarvoor gratis de vernieuwde App J’Aimsterdam om moeiteloos alle adresjes te vinden en te profiteren van de diverse aanbiedingen, exclusief voor bezoekers.

Praktische informatie

De Franse Vakantiedagen in de Zuiderkerk Amsterdam (Zuiderkerkhof 72) zijn open voor publiek op zaterdag 27 februari van 10.30 tot 17.30 uur, en op zondag 28 februari van 13.30 tot 17.30 uur. Toegang vanaf € 8,75 per persoon.

Bezoek de website van de Franse Vakantiedagen voor meer informatie.

Reacties

Geef een reactie