Fransemarkt.nl

SIB Marktentree voucher, een steuntje in de rug bij het uitbreiden van je bedrijf in Frankrijk

SIB Marktentree voucher Frankrijk - France-Compagnie

De SIB Marktentree voucher, aangeboden door het Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), is een subsidieregeling die ondernemers ondersteunt bij het verkennen van de markt en het opzetten van een bedrijf in Frankrijk. Met deze voucher kun je onder meer kosten vergoed krijgen voor marktonderzoek, het opzetten van een kantoor of een filiaal, of het inwinnen van advies van een bedrijfsadviseur.

Wanneer kun je de Marktentree voucher inzetten?

De SIB Marktentree voucher kan een grote hulp zijn voor ondernemers die hun bedrijf willen uitbreiden naar Frankrijk. Hiermee kun je kosten besparen voor bijvoorbeeld marktonderzoek of juridisch advies, en je kunt een netwerk opbouwen in Frankrijk. Bovendien kan deze subsidie de eerste stap zijn naar verdere financiering van jouw bedrijf bij overheden of investeerders. Om in aanmerking te komen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen: zo moet je de subsidie inzetten voor het uitbreiden van je dienst of product in een land waar je nog niet actief bent en waarvoor je gebruik maakt van een extern adviseur. 

Tips voor het uitbreiden naar Frankrijk

Naast de SIB Marktentree voucher, zijn er ook andere manieren om jouw bedrijf succesvol in Frankrijk te zetten. Zo is het belangrijk om jezelf goed voor te bereiden op de Franse markt en wetgeving, een duidelijk bedrijfsplan op te stellen en een netwerk op te bouwen. Daarnaast kan het werken met een gespecialiseerde adviseur of een lidmaatschap van een Nederlandse kamer van koophandel in Frankrijk een groot voordeel zijn. France-Compagnie is een van de mogelijke externe adviseurs die je kan helpen bij alle aspecten van het uitbreiden van je bedrijf naar Frankrijk. Voor onze diensten kun je subsidie aanvragen middels de SIB Marktentree voucher. Interesse om eens de mogelijkheden te bespreken of direct een offerte aanvragen? Neem hier contact met ons op.

Er zijn bovendien meerdere SIB vouchers die voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn. Bekijk deze eerdere blog eens voor een overzicht van alle vouchers aangeboden door het SIB. 

Uitbreiden naar Frankrijk met de SIB Marktentree voucher

Kortom: de SIB Marktentree voucher kan een grote hulp zijn voor ondernemers die hun bedrijf willen uitbreiden naar Frankrijk. Deze subsidieregeling helpt bij het verkennen van de Franse markt en het opzetten van je bedrijf in Frankrijk. Met de SIB Marktentree voucher kun je onder meer kosten vergoed krijgen voor marktonderzoek, het opzetten van een kantoor of filiaal, of het inwinnen van advies van een bedrijfsadviseur. Het aanvragen van deze voucher vereist wel het voldoen aan bepaalde voorwaarden en het opstellen van een duidelijk plan voor het opzetten van je bedrijf in Frankrijk. Samen met andere methoden zoals goede voorbereiding, het opstellen van een bedrijfsplan en het opbouwen van een netwerk in Frankrijk, kan deze subsidieregeling bijdragen aan het succes van jouw bedrijf in Frankrijk.

De SIB Voucher inzetten via France-compagnie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *